Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Malaga

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Malaga og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Malaga info

Billeje Malaga
Biludlejning Malaga

Malaga ligger på Costa del Sol i det sydlige Spanien og er en af de ældste havne ved Middelhavet og en af de bedste i Spanien. Malaga blev grundlagt i ca. 770 f. Kr. og i dag befolkningen målt på 550 000 over (2009).

På grund af sin frodige vegetation, smukke strande og den sydlige placering, er Malaga et populært feriested. Af historien, kan man se flere gamle bygninger, herunder domkirken fra 1500-tallet og en romersk teater fra det 1. århundrede f.Kr. Kr. Pablo Picasso blev født i Malaga og Museo Picasso Malaga er afsat til kunstneren og hans arbejde.

Malaga Lufthavn er også kendt som Pablo Ruiz Picasso lufthavn ligger ca. 10 km uden for centrum. Dette er den 4. travleste lufthavn i landet.