Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Bilutleie Mallorca

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Mallorca og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Mallorca info

Bilutleie Mallorca
Biludlejning Mallorca

Mallorca er en ø i Middelhavet, lige ud for den spanske østkyst. Det er den største ø i øgruppen Balearerne, og i 2010 antallet af indbyggere skønnes at være på næsten 900   000.Hovedstad og største by er Palma de Mallorca, som har en placering i den sydvestlige del af Mallorca.

Mallorca er meget populær blandt turister, og det er det mest besøgte ø i Middelhavet. Siden 1950’erne strømmede turister her for at slappe af på de mange strande, vandrer de gamle gader i Palma de Mallorca, besøge forlystelsesparken Marineland eller udforske de mange grotter på øen.

Palma de Mallorca Lufthavn er også kendt som Son Sant Joan Airport ligger ca. 8 km uden for Palma de Mallorca.Dette er Spaniens tredje største lufthavn.