Biludlejning Mallorca Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Mallorca Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Mallorca Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Mallorca Lufthavn info

Billeje Mallorca Lufthavn
Biludlejning Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Lufthavn (PMI) er placeret lige uden for hovedstaden Palma de Mallorca i den populære ø i Middelhavet i Mallorca. Det tager cirka 10 minutter at køre til lufthavnen, og du får der, skal du følge MA-19 øst, som passerer nær lufthavnen. Der er både bus stoppesteder og taxaholdeplads uden for ankomsthallen.

Palma de Mallorca Lufthavn er Spanien’s 4. største lufthavn og er et af de travleste i Europa i løbet af sommersæsonen. I 2009 beskæftigede over 20 000 000 passagerer i lufthavnen. Firmaer som Ryanair, Easyjet og Thomson luftvejs huse her, og tilbyder tjenester til også at omfatte Dublin, Paris og London.

Lufthavnen tilbyder faciliteter såsom biludlejning firmaer, posthuse og butikker med parfume, alkohol og mode. Der er mange restauranter, barer og caféer.