Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Barcelona

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Barcelona og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Barcelona info

Billeje Barcelona
Biludlejning Barcelona

Barcelona ligger på den nordlige østkyst, der grænser op til Middelhavet. Dette er den anden største by i landet med en befolkning på mere end 1 600 000 (2009).

Barcelona er kendt for den smukke gamle by beliggende på den populære og brede gader, Las Ramblas. I den gamle bydel, du kan vandre gennem smalle gyder og besøge de historiske kirker som Santa María del Mar Den formentlig mest berømte kirke i byen er den storslåede Templo de la Sagrada Familia fra 1884. Hertil kommer, kan du besøge museer med udstillinger af både Pablo Picasso og Salvador Dalí.

Barcelona Lufthavn ligger i byen El Prat de Llobregat.Lufthavnen er at finde nogle. 10 km uden for Barcelona og er den næststørste i Spanien.