Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Ibiza Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Ibiza Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Ibiza Lufthavn info

Billeje Ibiza Lufthavn
Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) er placeret på sydsiden af øen Ibiza, som ligger i Middelhavet, lige ved Spaniens østkyst. Fra lufthavnen er det kun ca. 7 km til Ibiza by. Man kan leje en bil eller tage en taxa til byen og lufthavnen busser gå direkte til busterminalen.

Omkring 5 millioner passagerer benyttede lufthavnen i 2010, og 85% af alle passagerer, der ankommer i turistsæsonen mellem maj og oktober. Der er mange virksomheder, der flyver til Ibiza, herunder Lufthansa, Norwegian, British Airways og Air Berlin. De destinationer er byer som Barcelona, London og Prag, men mange ruter er kun tilgængelige i turistsæsonen.

De faciliteter omfatter forskellige butikker og toldfri, cafeer og andre spisesteder. Der er flere hoteller ligger tæt på lufthavnen.