Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Albacete

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Albacete og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Albacete info

Biludlejning Albacete
Biludlejning Albacete

Albacete er beliggende i det sydøstlige Spanien, og hører til regionen Castilla – La Mancha. Byen ligger inde i landet, næsten 140 km fra Valencia, der grænser op til Middelhavet i nordøst. Befolkningen i Albacete er målt til ca. 160 tusind (2007).

Ligesom mange andre spanske byer også Albacete opdelt i en ældre og en nyere del af byen. I den historiske bydel kan du besøge katedralen San Juan Bautista, der blev påbegyndt i begyndelsen af 1500-tallet. Provinsielle Arkæologiske Museum er helliget områdets historie gennem forskellige opdagelser artefakter og hulemalerier. Området var længe kendt for at producere varer smed, og i Albacete knivfremstilling Museum kan lære mere om denne tradition.

Albacete Airport tilbyder flyvninger til blandt andet Barcelona ligger ca 5 km fra centrum.