Biludlejning Almeria Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Almeria Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Almeria Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Almeria Lufthavn info

Billeje Almeria Lufthavn
Biludlejning Almeria Lufthavn

Almeria Airport (LEI) er placeret på kysten, Costa Tropical ved Middelhavet, er omkring 9 km til byen Almeria mod vest. L-20 lufthavn bus til byens centrum, og det er også muligt at tage en taxa eller udlejningsbil. Turen tager omkring 20 minutter.

Lufthavnen er den tredje største i den spanske region Andalusien, som ligger syd for landet, målt i antallet af passagerer. Hvert år i lufthavnen modtaget omkring 1 million passagerer, hvoraf mange rejser med charterfly. Iberia, EasyJet og Thomas Cook er et par af de selskaber, der tilbyder flybilletter til Almeria.

På Almeria Lufthavn kan købe toldfrie varer og andre elementer i en butik. Efter noget at spise, kan passagererne købe en snack på en af caféerne.