Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Benidorm

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Benidorm og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Benidorm info

Billeje Benidorm
Biludlejning Benidorm

Benidorm er beliggende på den populære Costa Blanca kysten, der ligger syd for Spaniens østkyst og grænser op til Middelhavet. Det er kun ca. 40 km til Alicante og befolkning måles til ca.70 tusind (2008).

Benidorm er en af de mest berømte feriesteder langs denne kyst, og besøge massen består hovedsagelig af turister fra Nordeuropa. Her er en frodig natur og strande med mange faciliteter og nærliggende restauranter. Området har flere forlystelsesparker med temaer fra forskellige dele af verden, vand, jord og marine liv. Benidorm International Song Festival er en berømt festival, sang konkurrence, der afholdes hver sommer.

Alicante Lufthavn tilbyder fly til mange dele af Europa, såsom Bulgarien, København og England. Lufthavnen ligger ca. 60 km fra Benidorm.