Biludlejning Bilbao Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Bilbao Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Bilbao Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Bilbao Lufthavn info

Billeje Bilbao Lufthavn
Biludlejning Bilbao Lufthavn

Bilbao Airport (BIO) er den vigtigste lufthavn i den nordlige region País Vasco. Lufthavnen ligger omkring 12 km nord for Bilbao, og med bus Bizkaibus A-3.247, det tager ca. 45 minutter ind til centrum. Der er fire forskellige biludlejningsselskaber her, og taxi står uden for ankomsthallen.

Bilbao Lufthavn åbnede i 2000. I 2008 lufthavnen håndteres 4.000.000 passagerer, og antallet stiger hvert år. Omkring 75% af flyvningerne er internationale, og nogle af de destinationer er London, Amsterdam, Paris og Rom. De flyselskaber, der beflyver lufthavnen omfatter Lufthansa, Iberia og EasyJet.

Lufthavnen tilbyder en kiosk, toldfri og forskellige andre virksomheder, og at der er et godt udvalg af caféer og restauranter. Der er flere hoteller i området omkring Bilbao Lufthavn.