Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Burgos

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Burgos og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Burgos info

Billeje Burgos
Biludlejning Burgos

Burgos er beliggende på et plateau på ca. 850 meter over havets overflade i Spaniens nordlige opland. Byen hører til Castilla-Leon-regionen, og blev grundlagt i år 884. I 2010 befolkningen blev målt til 180 000 næsten, og Burgos er hovedstad i provinsen Burgos. Vintre i Burgos er en af de koldeste i landet.

Turismen er en vigtig del af erhvervslivet, og mange besøger byen på grund af sin smukke arkitektur. De mest berømte seværdigheder er katedraler, kirker og klostre. Blandt andet bør man besøge Burgos Domkirke hvide sten, som blev påbegyndt i 1200-tallet og er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Burgos Lufthavn ligger ca. 4 km udenfor byens centrum og har fået navnet Villafría. De destinationer er Palma de Mallorca, Barcelona og Paris.