Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Fuerteventura Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Fuerteventura Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Fuerteventura Lufthavn info

Billeje Fuerteventura Lufthavn
Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Airport (FUE) ligger i den nordøstlige del af Fuerteventura er den næststørste ø blandt De Kanariske Øer. Lufthavnen ligger ca 5 km syd for øens hovedstad Puerto del Rosario, og bilen turen tager ca. 10 minutter. Lufthavnen byder på flere biludlejningsselskaber, taxaer og to rumfærger.

Fuerteventura Lufthavn blev bygget i 1960’erne for at imødekomme den voksende interesse, og i 2010 var der over 4 millioner passagerer benyttede lufthavnen.Lufthansa, British Airways og Iberia er blot nogle af de flyselskaber, der bor her, og flyvninger kommer til at omfatte Madrid, Milano, Paris og Amsterdam.

Lufthavnen tilbyder et godt udvalg af faciliteter. Passagerer kan vælge mellem flere forskellige butikker og spisesteder, og der er også skattefri, gaveartikler og kiosker.