Biludlejning Gibraltar Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Gibraltar Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Gibraltar Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Gibraltar Lufthavn info

Billeje Gibraltar Lufthavn
Biludlejning Gibraltar Lufthavn

Gibraltar lufthavn (GIB) er mindre end 1 km uden for byen, og det er derfor et spørgsmål om få minutter i runtime. Byen og lufthavnen er beliggende på den østlige side af Gibraltarstrædet, hvor halvøen strækker ud i Middelhavet. Både busser og taxaer er let tilgængelige uden for bygningen, og Niza Cars er det selskab, der udlejer biler.

Selv om Gibraltar lufthavn er placeret i Spanien, området hører til Storbritannien, så du er nødt til at krydse en grænse over for Spanien, når de kommer ud fra lufthavnen. Dette anses for en af de farligste lufthavne i Europa på grund af motorvejen krydser landingsbanen. EasyJet, British Airways og Monarch tilbyder flyrejser til London, Liverpool og Manchester.

I lufthavnen passagererne kan gøre brug af en butik, hvor blandt andet solgte dagligvarer og alkohol.