Biludlejning Gran Canaria Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Gran Canaria Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Gran Canaria Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Gran Canaria Lufthavn info

Billeje Gran Canaria Lufthavn
Biludlejning Gran Canaria Lufthavn

Gran Canaria Airport (LPA) er også kendt som Las Palmas Lufthavn for sin beliggenhed 20 minutter syd for øens hovedstad Las Palmas, Gran Canaria. Busser kører til lufthavnen via motorvejen GC1, der går lige forbi. Der er flere biludlejningsselskaber, og at der er en taxiholdeplads lige udenfor ankomsthallen.

I 2009 håndterede Gran Canaria Lufthavn over ni millioner passagerer, hvilket gør lufthavnen til nationens 5 travleste. Lufthavnen hilser mange flyselskaber, herunder Air Europa, Condor, Spanair og Ryanair. Det tilbyder flyrejser til mange dele af Europa, fra København til Milano.

Gran Canaria Lufthavn prale af mange butikker og restauranter i tillæg til legerummet, mødelokale og internet cafe. Banens har mulighed for at hilse på NASA’s rumfartøj.