Biludlejning Granada Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Granada Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Granada Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Granada Lufthavn info

Billeje Granada Lufthavn
Biludlejning Granada Lufthavn

Granada lufthavn ligger uden bærer det officielle navn på Federico García Lorca Granada-Jaen Airport (GRX), og det handler om. 15 km til byen Granada. Busserne følger flyvetiden og bruger omkring 45 minutter ind til byen. Det er også muligt at tage en taxa eller udlejningsbil. Fra lufthavnen følg A-92 øst, og det gælder for hver af de A-92G, der fører lige til Granada.

I 1972 åbnede terminalbygningen, og i 2007 håndteret næsten 780.000 passagerer. Flyselskaber som Ryanair og Iberia opererer her, og der er fly til at omfatte Madrid, Barcelona, Paris og Milano.

Af faciliteter til at købe mad og drikke i lufthavnen cafe, og at man kan handle souvenirs, snacks og drikkevarer, tobak og alkohol i en butik.