Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Guadalajara

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Guadalajara og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Guadalajara info

Billeje Guadalajara
Biludlejning Guadalajara

Guadalajara er hovedstaden i provinsen af samme navn, og byen hører til regionen Castilla la Mancha. Guadalajara er placeret i midten af Spanien, og det tager ca. 50 minutter at køre til hovedstaden Madrid. Befolkningen, der i øjeblikket næsten 85 000 (2010).

Romerne kontrollerede Guadalajara i deres tid, og mellem 700 – og 1000’s var under maurisk herredømme. På grund af sin lange historie, er der mange kirker og bygninger, der er værd at se. Palacio del Infantado er et palads, som blev bygget i 1400-tallet og er et af byens mest berømte seværdigheder.

Den nærmeste lufthavn til Guadalajara er Madrid-Barajas lufthavnen, som ligger ca 45 km sydvest for byen. I 2009 var dette den største og travleste lufthavn i Spanien.