Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Isla Canela

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Isla Canela og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Isla Canela info

Billeje Isla Canela
Biludlejning Isla Canela

Isla Canela er placeret så langt mod syd i Spanien, at du kan få. Øen er beliggende på kysten af Atlanterhavet og ved udmundingen af floden Guadiana. Denne flod markerer grænsen mellem Portugal og Spanien, som Isla Canela ligger næsten ved siden af grænsen.

Isla Canela er en smuk beliggenhed ved kysten og kan blive fristet af ca. 7 km strande. Der er mange aktiviteter, at man kan komme til her, herunder sejlads, dykning, fiskeri og kanosejlads. En af de mest berømte seværdigheder er golf, og området er kendt for at være både smuk og krævende golfbaner.

Det tager omkring en time at køre over grænsen til Faro Lufthavn i Portugal. Lufthavnen tilbyder fly til at omfatte London, Toronto og Lissabon.