Biludlejning Lanzarote Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Lanzarote Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Lanzarote Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Lanzarote Lufthavn info

Billeje Lanzarote Lufthavn
Biludlejning Lanzarote Lufthavn

Lanzarote Airport (ACE) er placeret på den østlige side af øen Lanzarote, som er en del af De Kanariske Øer ud for den afrikanske fastland. Det er kun 5 km til øens hovedstad Arrecife, og bussen linje 4 kører hver halve time. I bil Følg vejen mod øst LZ-2, eller du kan bruge en af taxier venter uden for ankomsthallen.

I 2010 blev det registreret næsten 5 millioner passagerer her, gør Lanzarote Lufthavn til den tiende travleste lufthavn i Spanien.Virksomheder som Thomas Cook, og AirBerlin EasyJet tilbyder flyvninger til og fra Lanzarote, og destinationer omfatter Madrid, Barcelona og Amsterdam.

Lufthavnen kan prale gode og forskellige faciliteter, herunder barer, restauranter og spisesteder som Burger King, forskellige butikker, toldfri butik og VIP-området.