Biludlejning Malaga Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Malaga Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Malaga Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Malaga Lufthavn info

Billeje Malaga Lufthavn
Biludlejning Malaga Lufthavn

Malaga lufthavn (AGP) ligger ca. 8 km udenfor Málaga i det sydlige Spanien. Der er togforbindelser til flere byer, og i sommeren er sat op shuttle busser. Du kan køre A-357 ud af byen mod vest og drej til venstre ved rundkørslen til A-7. Denne vej følger afgangen af N-340. Lufthavnen tilbyder udlejningsbiler og taxaer.

Mange turister bruger lufthavnen til at rejse til den idylliske feriesteder langs denne populære Middelhavets kyst og lufthavnen er den 4. travleste i landet. Antallet af passagerer var mere end 11 millioner i 2009. Flyselskaber omfatter flyselskaber, Lufthansa, British Airways og Aeroflot, mens flyvninger går til byer som Casablanca, Rom, Sofia og Göteborg.

Ud over butikker og restauranter, kan du besøge en Aviation Museum og en udstilling.