Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Ponferrada

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Ponferrada og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Ponferrada info

Billeje Ponferrada
Biludlejning Ponferrada

Ponferrada er beliggende i det nordvestlige Spanien og hører til regionen Castilla y León. Léon er navnet på provinsen og provinsens hovedstad af samme navn ligger ca 100 km øst for Ponferrada. Byen er bygget ved sammenløbet af floderne Sil og Boeza, og i 2010 antallet af mennesker skønnes at være næsten 70 000.

Ponferrada er kendt for at være den sidste store by langs pilgrimsfærd rute Camino de Santiago, eller Way of St. James, før landing byen Santiago de Compostela. Ruten har eksisteret i omkring 1000 år. I Ponferrada er der mange historiske bygninger, herunder adskillige kirker og en borg.

Den nærmeste lufthavn er Leon Lufthavn, der tilbyder flybilletter til byer som Barcelona, Alicante, Malaga og Madrid. Lufthavnen ligger ca. 100 km fra Ponferrada.