Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Biludlejning Reus

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Reus og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Reus info

Billeje Reus
Biludlejning Reus

Reus hører til provinsen Tarragona i regionen Catalonien i det nordøstlige Spanien. Der er ikke mere end ca. 10 km til kysten og Middelhavet, ca 15 km væk ligger provinshovedstaden i Tarragona. Der var næsten 110 000 indbyggere i Reus i 2010.

Reus ligger i et område med mange attraktioner og seværdigheder. I byen kan man se og besøge gamle kirker, den gotiske klokketårn fra 1520 og museer. Lige uden for byens centrum, tage en tur til de smukke strande på Costa Daurada, eller besøge Port Aventura, en af Europas største forlystelsesparker.

Reus Airport ligger kun få kilometer uden for centrum og lufthavnen tilbyde flyvninger til byer som London, Bruxelles, Sevilla og Palma de Mallorca.