Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Salou

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Salou og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Salou info

Billeje Salou
Biludlejning Salou

Tarragona-regionen i Spanien, der hører til en beliggenhed i det nordøstlige Spanien. Byen ligger ved kysten der grænser op til Middelhavet. Salou betragtes som den mest populære by på Costa Daurada, og det er omkring 10 km til Tarragona mod nord. Der er ca. 25 000 indbyggere i Salou (2010).

Som Salou på Costa Daurada er placeret, er der mange turister, der besøger byen for at tilbringe tid på de smukke strande. Ud over den lange hvide strande, Aventura theme park Park en stor attraktion, sammen med vand paradis Aquopolis. Salou vært adskillige festivaler hvert år.

Der er ikke mere end ca. 10 km til Reus Lufthavn i nord. Herfra kan du flyve til byer som Marrakech, Dublin, Mallorca og London.