Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Santander

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Santander og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Santander info

Billeje Santander
Biludlejning Santander

Santander er en nordlig havneby i Spanien, som grænser til Biscayabugten. Byen ligger på en halvø, der hører til den selvstyrende region Cantabrien og har eksisteret siden romertiden. I dag lever der lige under 200 000 (2009) indbyggere i Santander.

Santander er en smuk og fredfyldt by. Mange turister kommer her for at nyde de mange strande og museer såsom Museum of Art, Museum of Fine Arts. Magdalena halvøen er en populær attraktion med en lille zoologisk have med sæler og pingviner, en udendørs museum og et kongeligt palads. I centrum skal du besøge kasinoet og den gamle by med sine butikker. Efter en brand i 1941, er byens katedral fra det ødelagte 1200-tallet, men nu renoveret.

Den internationale lufthavn Santander Lufthavn er ca. 4 km fra byen.