Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Torrevieja

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Torrevieja og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Torrevieja info

Billeje Torrevieja
Biludlejning Torrevieja

Torrevieja er beliggende i Alicante-provinsen, der hører til regionen Valencia. Byen ligger på Costa Blanca og er omgivet af Middelhavet. Fra Torrevieja er ca 50 km til byen Alicante i nord.Befolkningen i Torrevieja blev anslået til over 100 000 i 2010.

Dag, Torrevieja, en populær feriedestination, og byen voksede op på grund af salt produktionen fra saltsøer i tankerne det omkringliggende område. Navnet betyder “gammelt tårn” efter vagten tårne, der eksisterede her før, og i dag kan man se Torre del Moro fra 1300’s.

Alicante Lufthavn er også kaldet El Altet og er ca. 50 km nord for Torrevieja. Dette er den sjette travleste lufthavn i Spanien, og herfra ruterne til også at omfatte Helsinki, Reykjavik og Glasgow.