Biludlejning Valencia Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Valencia Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Valencia Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Valencia Lufthavn info

Billeje Valencia Lufthavn
Biludlejning Valencia Lufthavn

Valencia Airport (VLC) servering af Valencia, som ligger ca. 8 km øst og er forbundet med lufthavnen via metro, der tager cirka 15 minutter.Det tager cirka 20 minutter i bil, og når man kører V-11 øst indtil du møder A-3, som du følger Avinguda del Cid. Lufthavnen tilbyder bus, biludlejning og taxier.

Valencia Lufthavn er rangeret som det 8. største lufthavn i Spanien i antallet af passagerer, som blev målt til 600 000 næsten i 2008. Nogle af de virksomheder, der opererer her er Air og Air Europe, og de flyvninger omfatter Paris, London og Pisa.

Der er en bred vifte af faciliteter i lufthavnen, herunder kapel, mødelokaler, nærliggende hoteller og butikker, som sælger smykker, parfume, tobak og vin.