Biludlejning Zaragoza Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Zaragoza Lufthavn

Sammenlign pris på leiebil fra flere selskaper i Zaragoza Lufthavn og finn beste pris på bilutleie. Vi garanterer deg rimelige priser på billeie gjennom sammenligning.

Zaragoza Lufthavn info

Billeje Zaragoza Lufthavn
Biludlejning Zaragoza Lufthavn

Zaragoza Airport (ZAZ) er placeret i regionen Aragonien til østkysten af Spanien. Lufthavnen ligger omkring 10 miles fra centrum af byen Zaragoza, og der er en bus fra lufthavnen hver halve time. Det er også muligt at leje en bil, og at der er taxaer uden for terminalbygningen.

I 2008 åbnede en ny passagerterminal, og Zaragoza Lufthavn fungerer også som en militær flyvestation. Hertil kommer, er lufthavnen en nødlanding sites for NASA rumfartøjer. Ruteflyvninger drives af selskaber som Iberia og Ryanair, og destinationer omfatter Palma de Mallorca, Milano og Rom.

Faciliteterne på Zaragoza Lufthavn indeholder to butikker, hvor du kan købe souvenirs og med dagligvarer og spisesteder, hvor rejsende kan få en snack og en drink før turen.