Biludlejning El Hierro Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje El Hierro Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i El Hierro Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

El Hierro Lufthavn info

Billeje El Hierro Lufthavn
Biludlejning El Hierro Lufthavn

El Hierro Airport (VDE) er placeret på øen El Hierro, der tilhører De Kanariske Øer ud for den afrikanske kontinent.Lufthavnen ligger ca. 2 km i luftlinje fra byen Valverde i den nordøstlige del af øen. En bus kører hver time mellem Valverde og lufthavnen, og det er også muligt at tage en taxa.

El Hierro Lufthavn er den eneste på øen, og i 2008 blev det registreret næsten 200 000 passagerer. De virksomheder Binter Canarias og TopFly.com er de eneste der er forbundet med lufthavnen, der tilbyder flyvninger til blandt andet Las Palmas, Gran Canaria, Tenerife Nord Lufthavn og Tenerife South Airport.

På El Hierro lufthavn er en butik og en restaurant og en legeplads og hittegodskontor. Ingen hoteller er forbundet med lufthavnen, men der er flere i Valverde.