Biludlejning Tenerife Lufthavn North

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Tenerife Lufthavn North

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Tenerife Lufthavn North og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Tenerife Lufthavn North info

Billeje Tenerife Lufthavn North
Biludlejning Tenerife Lufthavn North

Tenerife North Airport (TFN), eller Los Rodeos Lufthavn, er en af to lufthavne på De Kanariske Øer ‘største ø, Tenerife. Lufthavnen ligger ca. 11 km vest for Santa Cruz, hovedstaden i Tenerife. Der er busser til forskellige steder på øen, ud over at du kan leje en bil eller tage en taxa.

Tenerife North Lufthavn er den mindste af de to lufthavne, men stadig håndteret over 4.000.000 passagerer i 2010. Lufthavnen hovedsagelig tilbyder fly inden for Spanien, men der er også nogle flyve over til Tyskland under ledelse af Air Berlin.

På Tenerife North Airport passagerer kan købe mad og drikkevarer på flere restauranter. Der er også et godt udvalg af butikker og andre faciliteter såsom bank.