Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Tenerife

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Tenerife og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Tenerife info

Billeje Tenerife
Biludlejning Tenerife

Tenerife er den største ø i det kanariske øhav ligger i Atlanterhavet ud for den nordvestlige kyst af Afrika. Tenerife har en befolkning på 220 000 over (2009).

Tenerife er et populært ferie ø og hvert år er der ca. 5 millioner turister her på grund af øens frodige natur og smukke strande. Øen består af flere byer, hvoraf den største er Santa Cruz de Tenerife med museer, historiske bygninger og smukke parker. De vigtigste turist byen Puerto de la Cruz som frister, herunder et vandland, en forlystelsespark og dyrepark og en botanisk have.

Tenerife Nord Lufthavn og Tenerife South Airport er de to internationale lufthavne på øen og i henholdsvis den nordlige og den sydøstlige del af øen.