Biludlejning Girona Lufthavn

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Girona Lufthavn

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Girona Lufthavn og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Girona Lufthavn info

Billeje Girona Lufthavn
Biludlejning Girona Lufthavn

Girona-Costa Brava Airport (GRO) ligger cirka 12 km syd for byen Girona, som det tager ca. 20 minutter at køre. Byen ligger i det nordøstlige Spanien og lufthavnen byder på flere biludlejningsselskaber. Der er bus og taxa til Girona og herfra kan du tage et tog til Barcelona. At komme til lufthavnen, kan man følge godt afmærkede veje N-11, betalingsvej A-7 eller C-25.

Flere og flere mennesker bruger Girona-Costa Brava Airport til at rejse til Barcelona, og i 2008 var registreret omkring 5,5 millioner passagerer. Lavprisflyselskab Ryanair og Thomas Cook Airlines Belgien er nogle af de virksomheder, der ligger her. Ryanair tilbyder fly til byer som Madrid, London, Oslo, Rom og Bruxelles.

Lufthavnen kan prale restauranter, vekselkontorer kontorer, hoteller og en stor skattefri.