Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Lucena

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Lucena og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Lucena info

Billeje Lucena
Biludlejning Lucena

Lucena er placeret i Andalusien regionen på den sydlige kyst af Spanien, ved en flod der bærer samme navn som byen. Fra byen er næsten 100 km til Malaga, som ligger ved Middelhavet på Costa del Sol. Med en befolkning på over 40 000 (2010) Lucena er den anden største by i provinsen Córdoba.

Der er mange smukke seværdigheder i Lucena, herunder San Mateo kirke, som blev påbegyndt i 1400-tallet samt borgen i El Moral middelalderen. Det bedste tidspunkt at besøge Lucena er påske. Som andre steder i Spanien, er påske en vigtig festival, der fejres med parader og optog.

En af de nærmeste lufthavne er Malaga lufthavn. Lufthavnen er også kendt som Pablo Ruiz Picasso lufthavn ligger ca. 100 km syd for Lucena.