Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Marbella

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Marbella og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Marbella info

Billeje Marbella
Biludlejning Marbella

Marbella er smukt beliggende på den berømte kyststrækning, Costa del Sol, den meget sydlige Spanien. Der er omkring 60 km til kystbyen Malaga i nordøst, og befolkningen i Marbella er målt til næsten 135 tusind (2010).

Marbella er en af de mest populære badebyer på Costa del Sol, også for de mere velhavende, så byen er kendt for at være en luksus destination. Området omkring byen er berømt for sine golfbaner, og i centrum kan du besøge det fashionable butikker og pulserende natteliv. På torvet i La Plaza de los Naranjos er herunder et rådhus fra 1500-tallet.

Malaga Lufthavn er ca. 50 km nordøst for Marbella og er også kendt som Pablo Ruiz Picasso Airport. Dette er den fjerde største lufthavn i Spanien.