Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje Torremolinos

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i Torremolinos og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

Torremolinos info

Billeje Torremolinos
Biludlejning Torremolinos

Torremolinos er en kystby, der tilhører Andalusien regionen og ligger langt syd for Spanien. Byen er placeret på kyststrækningen er kendt som Costa del Sol og er omgivet af Middelhavet. Det er kun ca. 15 km til byen Malaga i det nordøstlige, og i 2010 var der ca 65 000 indbyggere i Torremolinos.

Torremolinos har været et meget populært turistmål siden 1950’erne og var en af de første badebyer, der blev udviklet i denne kyststrækning. I dag er der mange besøgende, der kommer her til at ligge på stranden, besøge forlystelsesparker Aqualand, Tivoli World eller se krokodiller på Crocodile Park.

Pablo Ruiz Picasso Airport tilhører Malaga og er beliggende ca. 5 km nord for Torremolinos. Dette er den fjerde største lufthavn i landet.