Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i Spanien

Hvorfor vælge billeje hos os?

Garanteret lave priser på billeje

Spanienbiludlejning.dk sammenligner priser fra de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien for at tilbyde de billigste priser på biludlejning.

Ubegrænset kilometertal

Alle obligatoriske forsikringer er inkluderet i prisen sammen med ubegrænset kilometertal.

Gratis afbestilling og ændring

Du kan nemt og gratis annullere eller ændre din ordre, hvis du gør det 48 timer før afhentning.

Billeje San Pedro

Sammenlign prisen på biludlejning fra flere selskaber i San Pedro og find den bedste pris på billeje. Prøv vores  søgemaskine herunder og bestil en passende lejebil i 3 enkle trin.

San Pedro info

Billeje San Pedro
Biludlejning San Pedro

San Pedro de Alcántara har en enestående beliggenhed på Costa del Sol, den meget sydlige Spanien. Det grænser op til byen ved Middelhavet, og det handler om. 100 km til Tarifa, som ligger langt syd for landet. Den fashionable feriested Marbella er blot 10 miles nordøst for San Pedro de Alcántara. Byen er hjemsted for ca. 27 000 indbyggere (intet år).

I oktober hvert år afholdes i Feria de San Pedro de Alcántara er et marked med underholdning, boder og udstillinger. I midten er en fodgænger shoppinggade, og der er en anlagt promenade langs stranden med mange restauranter og barer.

Den nærmeste lufthavn er Malaga Lufthavn, også kendt som Pablo Ruiz Picasso lufthavn, som ligger ca. 60 km nord for byen.